Transport Services

Introductie
Heemskerk Transport Services is een Nederlandse wegvervoeronderneming met bewezen ervaring en klanten in het vervoer van stukgoederen, dranken, diervoeding en overige gerelateerd transport naar bestemmingen in het buitengebied. Onze klanten hebben hun kernactiviteiten in het produceren en vermarkten van top klasse producten voor onder andere de moderne (melk)veehouder, de paardenhouderij en of dierenarts. Voor hen geeft het uitbesteden van logistieke activiteiten en het combineren van kleinere zendingen combineren meer concurrentiekracht, terwijl de service naar de afnemers toeneemt. Heemskerk Transport Services verzekert u ervan dat de producten die aan onze zorg worden toevertrouwt op de door u gewenste juiste tijd en de juiste plaats worden bezorgd.

Missie
Onze missie is helder: Wij brengen onze expertise en infrastructuur om klantspecifieke oplossingen te bieden op uw transportvraag.

Diensten
Wij richten ons op specifieke transport diensten.

Agrarisch transport: Middels gerelateerde activiteiten in de melkveehouderij en diervoeding, hebben wij de kennis en ervaring opgebouwd om de diverse producten die dagelijks bij de (melk)veehouder nodig zijn te behandelen. Leveringen onder moeilijke omstandigheden op het platteland, soms op onverhard terrein zijn dagelijkse bezigheden voor onze ervaren en kundige chauffeurs.

Dranken transport: Met name voor de kleinere brouwerij en haar afnemers die in het buitengebied zijn gevestigd verzorgen wij het (internationale) vervoer van dranken en leeg fust.

Stukgoed: Wij hebben kennis van en ervaring in het behandelen van (gepalletiseerde) stukgoederen.

Opslag: Indien nodig hebben we ook de beschikking over ruime opslagmogelijkheden.

Werkgebied: Diensten worden uitgevoerd in Nederland, Belgie, Luxemburg, Noord Frankrijk, Duitsland en Denemarken.

Vloot
De kern van Heemskerk Transport Services bestaat uit een vloot van moderne voertuigen, specifiek uitgerust om een brede range producten veilig en efficiënt te vervoeren.

Flexibel: Door het systeem van met trekkers met opleggers kunnen we snel wisselen tussen de verschillende fuctionaliteiten van de opleggers. De diversiteit die we kunnen bieden zijn opleggers met vaste opbouw en zwaar uitgevoerde laadklep voorzien van electrisch aangedreven palletwagens of schuifzeil opleggers met dieselaangedreven "kooiaap" heftrucks.

Bereikbaarheid: Ook onder slechte weg- en weersomstandigheden zoals gladheid door modder, ijs of sneeuw kunnen onze voertuigen op de plek van bestemming komen. Omdat we als enige in deze sector rijden met vierwiel aangedreven trekkers. Deze vierwielaandrijving bewijst ook zijn diensten bij het manouvreren, aan- en afkoppelen én indien men onverhoopt op onverhard terrein of met een voorwiel in de berm komt.

Contact onderweg: Onze chauffeurs kunnen bereikt worden middels GSM telefonie.

Truck met oplegger

Mocht u vragen hebben over de informatie op deze site, dan kunt u ons hierover emailen.
| 2005 - 2010 Heemskerk Transport Services - all rights reserved | disclaimer |